Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met de consultants van AKOS! Zij helpen je graag als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of gewoon even wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Ons consultantsteam bestaat uit

Jasper Boeijen

Managing Consultant

Met zijn sociale betrokkenheid en technische affiniteit weet Jasper effectief en met overtuiging kansen binnen de techniek en industrie te spotten en realiseren. Door jarenlang contact met bedrijven en kennis van veel vakgebieden is Jasper een waardevolle gesprekspartner op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op technische inhoud. Hij krijgt energie van het samenbrengen van de vacature met de juiste kandidaat, maar ook van badminton en mountainbiken in de bossen.

LinkedIn-profiel

Niek Verwig

Senior Consultant

Niek is zowel technisch als bedrijfskundig opgeleid en voelt zich als een vis in het water in de technische branche. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de juiste adviezen te geven. Hij werkt graag vanuit een relatie met zowel zijn klanten als kandidaten, schakelt snel en werkt volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. Samen met zijn twee zoontjes en vriendin woont hij in Apeldoorn waar hij graag met zijn vrienden een borrel drinkt. Daarnaast is Niek voetballiefhebber en is hij regelmatig op de squashbaan te vinden.

LinkedIn-profiel

Bram van der Schee

Consultant

Bram heeft zowel een Technische als een Bedrijfskundige achtergrond en krijgt het meeste energie van mensgericht werken. De rol als consultant sluit hier naadloos bij aan. Met zijn ervaring in de technische branche weet hij de juiste verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven. Hierbij werkt hij graag vanuit de relatie en houdt hij van doorpakken. Hij woont met zijn vriendin in Zwolle en is fanatiek sporter. Daarnaast vult hij zijn weekenden graag door bij vrienden of familie langs te gaan.

LinkedIn-profiel

Michelle Brendel

Consultant

Michelle is bedrijfskundig opgeleid en heeft door haar werkervaring technische kennis ontwikkeld. Ze werkt mensgericht en kan kandidaten hierdoor goed begeleiden in het traject om een nieuwe baan te vinden. Kenmerkend is dat Michelle een vernieuwende kijk heeft op het maken van de juiste match tussen de kandidaat en het bedrijf. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden of is ze aan het sporten. Samen met haar vriend woont ze in Deventer.

LinkedIn-profiel

Jij?

AKOS Consultant in spé

Spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Bekijk dan de vacature voor een ondernemende Consultant. In deze rol zorg je voor het hele traject van werving- en selectie van technische professionals en (project) managers en treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer