Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met de consultants van AKOS! Zij helpen je graag als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of gewoon even wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Ons consultantsteam bestaat uit

Jasper Boeijen

Managing Consultant

Met zijn sociale betrokkenheid en technische affiniteit weet Jasper effectief en met overtuiging kansen binnen de techniek en industrie te spotten en realiseren. Door jarenlang contact met bedrijven en kennis van veel vakgebieden is Jasper een waardevolle gesprekspartner op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op technische inhoud. Hij krijgt energie van het samenbrengen van de vacature met de juiste kandidaat, maar ook van badminton en mountainbiken in de bossen.

LinkedIn-profiel

Niek Verwig

Senior Consultant

Niek is zowel technisch als bedrijfskundig opgeleid en voelt zich als een vis in het water in de technische branche. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de juiste adviezen te geven. Hij werkt graag vanuit een relatie met zowel zijn klanten als kandidaten, schakelt snel en werkt volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. Samen met zijn twee zoontjes en vriendin woont hij in Apeldoorn waar hij graag met zijn vrienden een borrel drinkt. Daarnaast is Niek voetballiefhebber en is hij regelmatig op de squashbaan te vinden.

LinkedIn-profiel

Martin van Egten

Consultant

Martin werkt al vele jaren in de technische arbeidsbemiddeling en hij weet daardoor een goede verbinding te maken tussen de werkgever en werkzoekende. Met zijn creativiteit en open houding weet hij de weg op de arbeidsmarkt. Hij gaat voor het resultaat en de activiteiten dragen bij aan de volgende stap. Zijn aanpak is open, meedenkend, positief en gericht op beweging, persoonlijke kracht en resultaat. Martin is bereikbaar voor al je vragen als je op zoek bent naar een nieuw project, een nieuwe baan of gewoon om even bij te praten. Als het dan gaat om wintersport of een contactsport is hij extra geïnteresseerd.

LinkedIn-profiel

Bart Schotman

Consultant

Van jongs af aan is Bart geïnteresseerd in techniek, dat kwam tot uiting bij het sleutelen aan computers, brommers en auto’s. Na de afronding van zijn opleiding Commerciële Economie is Bart als ondernemer gestart in een technisch startup alvorens hij terecht kwam in de wereld van recruitment. Zijn belangrijkste drijfveer als consultant is mensen oprecht verder helpen en een waardevolle bijdrage leveren aan iemands ontwikkeling. In zijn vrije tijd kan hij genieten van avondje relax met Netflix aan, maar gaat er ook regelmatig op uit, van lekker eten in de stad tot weekendjes weg voornamelijk binnen Europa.

LinkedIn-profiel

Sietse Koenjer

Recruitment Marketeer

Tijdens zijn studie Commerciële Economie heeft Sietse diverse stages gedaan binnen de techniek waardoor zijn technische affiniteit verder is toegenomen. Met zijn analytische blik is Sietse goed in staat om verbindingen te leggen tussen functies binnen de industrie en geschikte kandidaten. Sietse vervulde meerdere jaren de rol als Recruiter bij AKOS. Inmiddels is zijn takenpakket uitgebreid en is hij werkzaam als Recruitment Marketeer waarin hij meewerkt aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van AKOS. Daarnaast blijft hij samen met Bob het aanspreekpunt voor werkzoekenden. Naast zijn werk is Sietse actief bij de lokale voetbalvereniging (als speler en vrijwilliger) en brengt hij veel tijd door met vrienden en familie.

LinkedIn-profiel

Jij?

AKOS Consultant in spé

Wil jij ook op deze teampagina staan? En spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Bekijk dan de vacature voor een ondernemende Consultant. In deze rol zorg je voor het hele traject van werving- en selectie van technische professionals en (project) managers en treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer