Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met het AKOS T-Level team! We helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Het AKOS T-Level Team

Danny Vesterink

Manager Sales & Recruitment

Danny heeft ruim 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en is verantwoordelijk voor de AKOS T-Level kantoren in Klarenbeek, Zwolle, Heerenveen en Enschede. Vanuit zijn rol verdiept hij zich in de kwaliteiten en wensen van kandidaten áls de behoeften en bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Danny krijgt energie van eerlijke en oprechte gesprekken, waarin hij adviseert over mogelijke kansen en oplossingen. Ook gaat hij graag met zijn gezin op stedentrips en bezoekt hij voetbalwedstrijden.

Mail: danny@tlevel.nl  Telefoon: 06-34484561

LinkedIn-profiel

 

Bram van der Schee

Senior Consultant

Bram heeft zowel een technische als een bedrijfskundige achtergrond en krijgt het meeste energie van mensgericht werken. De rol als Consultant sluit hier naadloos op aan: met zijn ervaring in de technische branche weet hij de juiste verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven. Hierbij werkt hij graag vanuit de opgebouwde relaties. Hij woont met zijn vriendin en pasgeboren zoontje in Zwolle en is fanatiek wielrenner. In de weekenden is hij graag met familie en vrienden.

Mail: bram@tlevel.nl  Telefoon: 06-82552693

LinkedIn-profiel

Lees meer over Bram >

Björn Hulsman

Consultant

Björn is een enthousiaste jongen met een bedrijfskundige achtergrond. Hij krijgt energie van een mensgerichte aanpak en is als AKOS T-Level Consultant verantwoordelijk voor de regio Oost-Nederland. Dit is voor hem als een thuiswedstrijd aangezien hij al jaren in Enschede woont. Naast zijn kennis van de omgeving weet Björn de match te maken tussen mens en bedrijf, waarbij hij gespecialiseerd is in de technische maakindustrie. In de weekenden houdt hij van sporten, feesten en een drankje.

Mail: bjorn@tlevel.nl  Telefoon: 06-38171251

LinkedIn-profiel

Rick Wassink

Consultant

Rick heeft door zijn achtergrond in toegepaste psychologie een passie voor mensen en de keuzes die zij maken. Vanuit deze gedachten stelt Rick de mens centraal en krijgt hij energie van het proces om gezamenlijk te zoeken naar de juiste verbinding tussen mens en bedrijf. Hij woont samen met zijn vriendin in Deventer. In zijn vrije tijd is hij veel bij familie en gaat hij met vrienden naar een terras of festival. Daarnaast is hij vaak te vinden op de squashbaan of in het zwembad.

Mail: rick@tlevel.nl  Telefoon: 06-18674156

LinkedIn-profiel

Tjeerd Wiersma

Consultant

Tjeerd heeft een achtergrond in toegepaste psychologie. Met zijn open houding en analyserend vermogen werkt hij vanuit het perspectief van de kandidaat naar de klant toe. Tjeerd krijgt energie van het voeren van een fijn gesprek, waarin ook de kandidaat het gesprek blij verlaat. Hij woont in hartje Deventer met zijn vriendin en is groot supporter van het voetbalteam Sc Heerenveen. Verder is hij vaak op het terras te vinden om te borrelen en gaat hij wekelijks naar de squashbaan.

Mail: tjeerd@tlevel.nl  Telefoon: 06-43636763

LinkedIn-profiel

Maikel van Marle-IJzebrink

Senior Consultant

Maikel pakt de detachering op in Noord-Nederland. Hij heeft de studie Elektrotechniek gevolgd en vervolgens de opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Deze combinatie stelt hem in staat om duurzame matches te maken. Maikel krijgt dan ook energie van tevreden kandidaten en opdrachtgevers. Hij woont in Zwolle samen met zijn vriendin, sport graag (CrossFit en wielrennen) en heeft een passie voor fotografie en videografie.

Mail: maikel@tlevel.nl  Telefoon: 06-18853486

LinkedIn-profiel

Martijn van der Horst

Senior Consultant

Martijn is gespecialiseerd in de Werktuigbouwkundige, Hard- en Software (Embedded) markt in Midden- & Noord-Nederland. Hij vindt het belangrijk om naar de wensen van anderen te luisteren en streeft naar een goede match tussen klant en kandidaat. Samen met zijn vriendin en dochter woont hij in Hengelo. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met technologie en heeft hij bijna alles in huis geautomatiseerd. Ook is hij fanatiek racefietser.

Mail: martijn@tlevel.nl  Telefoon: 06-43636569

LinkedIn-profiel

Tara Lorkeers

Consultant

Tara is een energieke en spontane vrouw die het leuk vindt om mensen aan te steken met haar enthousiasme en open houding. Ze heeft al veel ervaring opgedaan binnen recruitment en moedigt anderen aan om hun passie te volgen én zichzelf uit te dagen. Ze gelooft dat dit de sleutel is tot persoonlijke groei en een vervuld leven. Als Consultant zal ze voornamelijk werken vanuit Zwolle. Buiten werk geniet ze ervan om te dansen en gaat ze graag naar festivals.

Mail: tara@tlevel.nl  Telefoon: 06-10679000

LinkedIn-profiel

Jens de Vries

Consultant

Jens heeft een vooropleiding in HRM en heeft een sterke focus op het menselijke aspect. Hij helpt mensen graag bij het maken van een mooie carrièrestap. Jens hanteert een persoonsgerichte aanpak en hecht veel waarde aan het opbouwen van relaties. Hij is gedreven om met anderen te ontdekken wat hen motiveert en zo bij te dragen aan hun professionele groei en voldoening in hun loopbaan. Jens wordt door zijn vrienden en collega’s omschreven als sociaal, vrolijk, positief en loyaal.

Mail: jens@tlevel.nl  Telefoon: 06-43636699

LinkedIn-profiel

Ben van Vuuren

Directeur/Eigenaar

Ben is een gedreven ondernemer die al zijn hele werkzame leven in de technische arbeidsbemiddeling actief is. Hij haalt altijd de meeste energie uit het helpen van mensen bij hun volgende carrièrestap. Zijn focus ligt op de proces- en maakindustrie, vanwege zijn fascinatie voor de mensen achter de alsmaar voortrazende revolutie die de industrie teweegbrengt. In zijn vrije tijd is Ben het liefst met zijn gezin, laat hij in de keuken zijn creativiteit de vrije loop, luistert hij graag naar muziek en speelt hij piano.

Mail: ben@tlevel.nl

LinkedIn-profiel

 

Jij?

Consultant in spé

Spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Dan is de rol van ondernemende Consultants iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele benaderings- en sollicitatieproces van technische professionals én treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer