Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met de consultants van AKOS! Zij helpen je graag als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Het Recruitment Team bestaat uit

Jasper Boeijen

Managing Consultant

Met zijn sociale betrokkenheid en technische affiniteit weet Jasper effectief en met overtuiging kansen binnen de techniek en industrie te spotten en realiseren. Door jarenlang contact met bedrijven en kennis van veel vakgebieden is Jasper een waardevolle gesprekspartner op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op technische inhoud. Hij krijgt energie van het samenbrengen van de vacature met de juiste kandidaat, maar ook van badminton en mountainbiken in de bossen.

LinkedIn-profiel

Bram van der Schee

Consultant

Bram heeft zowel een Technische als een Bedrijfskundige achtergrond en krijgt het meeste energie van mensgericht werken. De rol als consultant sluit hier naadloos bij aan. Met zijn ervaring in de technische branche weet hij de juiste verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven. Hierbij werkt hij graag vanuit de relatie en houdt hij van doorpakken. Hij woont met zijn vriendin in Zwolle en is fanatiek sporter. Daarnaast vult hij zijn weekenden met vrienden en familie.

LinkedIn-profiel

Lees meer over Bram >

Jeffrey Zomer

Consultant

Jeffrey komt uit het mooie Twente (Almelo) en is een afgestudeerd Autotechnicus. Door zijn achtergrond in de techniek en interesse in het salesvak, heeft hij de overstap gemaakt naar de rol van Consultant. Binnen AKOS focust Jeffrey zich voornamelijk op Oost-Nederland. Dit doet hij nu al een tijdje met veel plezier. Daarnaast geniet hij van verschillende hobby’s, waaronder motorrijden en sport & fitness. Verder is hij een behoorlijke sneakerfreak en doet hij graag een drankje in de kroeg met vrienden.

LinkedIn-profiel

Jij?

AKOS Consultant in spé

Spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Bekijk dan de vacature voor een ondernemende Consultant. In deze rol zorg je voor het hele traject van werving- en selectie van technische professionals en (project) managers en treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer