Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met de recruitment consultants van AKOS T-Level! Zij helpen je graag als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Het Consultant team van AKOS T-Level

Danny Vesterink

Business Unit Manager

Danny heeft ruim 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en is verantwoordelijk voor de AKOS-kantoren in Klarenbeek, Heerenveen en Enschede. Vanuit zijn rol verdiept hij zich in de kwaliteiten en wensen van kandidaten áls de behoeften en bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Danny krijgt energie van eerlijke en oprechte gesprekken, waarin hij adviseert over mogelijke kansen en oplossingen. Ook gaat hij graag op stedentrips met zijn gezin en bezoekt hij voetbalwedstrijden.

Mail: dvesterink@akos.nl  Telefoon: 06-34484561

LinkedIn-profiel

 

Bram van der Schee

Senior Consultant

Bram heeft zowel een technische als een bedrijfskundige achtergrond en krijgt het meeste energie van mensgericht werken. De rol als Consultant sluit hier naadloos op aan: met zijn ervaring in de technische branche weet hij de juiste verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven. Hierbij werkt hij graag vanuit de opgebouwde relaties. Hij woont met zijn vriendin en pasgeboren zoontje in Zwolle en is fanatiek wielrenner. In de weekenden is hij graag met familie en vrienden.

Mail: bvdschee@akos.nl  Telefoon: 06-82552693

LinkedIn-profiel

Lees meer over Bram >

Jolien Flapper

Senior Consultant

Jolien pakt de detachering in Noord-Nederland op. Ze krijgt veel energie van het voeren van gesprekken met engineers en het vinden van een passende organisatie. De uitdaging zit in het mogelijk maken van iets wat op voorhand onmogelijk lijkt. Jolien is een geboren en getogen Friezin, opgegroeid in Workum en inmiddels wonend in Leeuwarden. Naast werken reist ze graag en is ze vaak te vinden op het water om te kitesurfen en varen. Daarnaast houdt ze van gezellige avondjes met familie en vrienden.

Mail: jflapper@akos.nl  Telefoon: 06-43636446

LinkedIn-profiel

Gijs Lotgerink

Consultant

Gijs heeft tijdens zijn studie Commerciële Economie bemerkt dat hij het liefst met mensen werkt en hen wilt ondersteunen. Hij is een eerlijke bemiddelaar die anderen helpt bij persoonlijke- en zakelijke vraagstukken. Hij maakt de vertaalslag tussen de behoeften van kandidaten en de belangen van klanten. Gijs komt uit Enschede en is als Consultant daarom actief in de regio’s tussen Enschede en Apeldoorn. In het weekend onderneemt hij graag activiteiten met familie en vrienden.

Mail: glotgerink@akos.nl  Telefoon: 06-10679000

LinkedIn-profiel

Loya Ghandy

Consultant

Loya vindt het contact met technische professionals het leukst in zijn werk. Hij kijkt verder dan alleen de functie, zodat kandidaten weten dat hun carrière de juiste richting op gaat. Biedt het bedrijf bijvoorbeeld wel de juiste omgeving? Naast het werk heeft Loya een passie voor sporten. Zo is hij op jonge leeftijd begonnen met voetballen en heeft hij veel andere sporten beoefend als atletiek, freerunnen en kickboksen. Ook gaat hij graag uiteten en speelt hij gezelschapspellen.

Mail: lghandy@akos.nl    Telefoon: 06-43636435

LinkedIn-profiel

Björn Hulsman

Consultant

Björn is een enthousiaste jongen met een bedrijfskundige achtergrond. Hij krijgt energie van een mensgerichte aanpak en is als AKOS Consultant verantwoordelijk voor de regio Oost-Nederland. Dit is voor hem als een thuiswedstrijd aangezien hij al jaren in Enschede woont. Naast zijn kennis van de omgeving weet Björn de match te maken tussen mens en bedrijf, waarbij hij gespecialiseerd is in de technische maakindustrie. In de weekenden houdt hij van sporten, feesten en een drankje.

Mail: bhulsman@akos.nl  Telefoon: 06-38171251

LinkedIn-profiel

Rick Wassink

Consultant

Rick heeft door zijn achtergrond in toegepaste psychologie een passie voor mensen en de keuzes die zij maken. Vanuit deze gedachten stelt Rick de mens centraal en krijgt hij energie van het proces om gezamenlijk te zoeken naar de juiste verbinding tussen mens en bedrijf. Hij woont samen met zijn vriendin in Deventer. In zijn vrije tijd is hij veel bij familie en gaat hij met vrienden naar een terras of festival. Daarnaast is hij vaak te vinden op de squashbaan of in het zwembad.

Mail: rwassink@akos.nl  Telefoon: 06-18674156

LinkedIn-profiel

Tjeerd Wiersma

Consultant

Tjeerd heeft een achtergrond in toegepaste psychologie. Met zijn open houding en analyserend vermogen werkt hij vanuit het perspectief van de kandidaat naar de klant toe. Tjeerd krijgt energie van het voeren van een fijn gesprek, waarin ook de kandidaat het gesprek blij verlaat. Hij woont in hartje Deventer met zijn vriendin en is groot supporter van het voetbalteam Sc Heerenveen. Verder is hij vaak op het terras te vinden om te borrelen en gaat hij wekelijks naar de squashbaan.

Mail: twiersma@akos.nl  Telefoon: 06-43636763

LinkedIn-profiel

Bastiaan van Vuuren

Recruiter

Bastiaan is een veelzijdige creatieveling uit Deventer die naast zijn werk bij AKOS T-Level actief is als DJ/Producer. Zowel een gesprek als het podium zijn activiteiten waar hij de meeste energie uithaalt. Door zijn liefde voor elektronische muziek en modulaire synthesizers voelt Bastiaan zich thuis in de software/hardware kant. Zijn open en oprechte houding zorgt ervoor dat hij zich goed kan inleven in de kandidaat bij het vinden van een perfecte match. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hij komt graag in contact!

Mail: sbvvuuren@akos.nl  Telefoon: 06-43636699

LinkedIn-profiel

Jij?

AKOS Consultant in spé

Spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Dan is de rol van ondernemende Consultants iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele benaderings- en sollicitatieproces van technische professionals én treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer