Skip navigation MENU

Over AKOS T-Level

AKOS T-Level is een gespecialiseerd recruitment- & detacheringsbureau voor hbo- en wo-opgeleide technische professionals voor de proces- en maakindustrie. Van engineer tot projectmanager. Van technisch bedrijfskundige tot inkoper.

Carrièreplatform voor de tech-professional 

In samenwerking met advies- en ingenieursbureau AKOS helpen wij de industrie bij hun technologische ontwikkeling door het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie. AKOS T-Level richt zich op de dienstverleningen Recruitment & Detachering.

Wij voorzien in de structurele behoeften aan technische kennis en capaciteit binnen de proces- en maakindustrie. Hierbij ligt onze focus op het bieden van toegevoegde waarde aan de technische professional die een eerste of volgende carrièrestap wil zetten. Dit maakt AKOS T-Level hét carrièreplatform voor deze schaarse doelgroep.

AKOS T-Level weet de weg

Technische professionals zijn loyaal aan hun werkgever en kritisch over de beoefende werkzaamheden. Ze stappen dan ook niet zomaar over. Wanneer iemand openstaat voor een mooie, nieuwe stap in zijn carrière moet die baan ook echt “Next Level” zijn. Maar de arbeidsmarkt in de maak- en procesindustrie is echter overweldigend en complex.

Gelukkig weten de ervaren consultants van T-Level de weg in het technische vacature oerwoud! Ze spiegelen, adviseren, vinden de ideale baan, onderhandelen de beste voorwaarden én helpen de professional om vol vertrouwen de overstap naar de nieuwe werkgever te maken.

Vast of projectmatig werken

AKOS T-Level levert maatwerk. Afhankelijk van de achtergrond en wensen van de professionals, werken ze vanuit een vast of tijdelijk dienstverband aan diverse projecten bij aansprekende bedrijven in Midden-, Noord- of Oost-Nederland.

Voor professionals die graag werken op een vaste werkplek bij een werkgever, zoeken we de juiste vervolgstap binnen ons brede netwerk. Technische professionals die juist waarde hechten aan project wisseling of nog niet exact weten welke richting ze op willen, bieden we de mogelijkheid om projectmatig aan de slag te gaan via onze samenwerking met advies- en ingenieursbureau AKOS. Daar doen ze in korte tijd een schat aan ervaring op die reeds menig carrière een boost hebben gegeven.

Ontwikkeling

Om kracht te zetten bij de carrière van technische professionals biedt AKOS T-Level diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Afhankelijk van de behoeften en ontwikkelingsfase zijn er tal van kansen. Van het volgen van een cursus of training om specifieke skills te verbeteren tot complete meerjarige opleidingsprogramma’s.

AKOS T-level beidt twee ontwikkelingsprogramma’s: het Young Development Program (YDP) voor startende tech-professionals en het Professional Development Program (PDP) voor de meer ervaren professional. Binnen het YDP en het PDP wordt een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aangeboden. De carrière van de tech-professional staat centraal. Het gekozen pakket wordt dan ook voor iedere medewerker op maat samengesteld.