Skip navigation MENU

Over AKOS

AKOS (www.akos.nl) is een advies- en ingenieursbureau opgericht in 1969 gericht op het ontwikkelen van de industrie door het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie. 

Ingenieurs- en adviesbureau

Al meer dan 50 jaar richten wij ons als Industrial Development Partner op het ontwikkelen van de industrie op het gebied van mens, productie en technologie. Met deze integrale dienstverlening helpen wij industriële bedrijven voorop te lopen in de ontwikkeling van hun productieprocessen en technische producten en voorzien we hen van de daarbij benodigde kennis en capaciteit.

AKOS weet de weg!

Onmisbaar voor de ontwikkeling van de industrie zijn gedreven en gekwalificeerde professionals. Onderdeel van onze dienstverlening is daarom bemiddeling, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling van technische en technisch-commerciële professionals.

Door onze persoonlijke benadering, inhoudelijke technische kennis en ervaring, ons uitgebreid netwerk en langdurige samenwerkingsverbanden zijn wij in staat om professionals goed te helpen bij hun carrière binnen de industrie.

Persoonlijke benadering

Het gaat om jou! Je kan tijdens je hele loopbaan bij ons terecht. Onder andere voor vrijblijvend en onafhankelijk advies over je loopbaan, baankeuze, CV, sollicitatieproces, ontwikkeling en lange termijn ambities. Wij kijken hierbij niet alleen naar kennis en ervaring, maar ook naar je ambities, leervermogen, (verborgen) talent en persoonlijkheid. De gesprekken en contactmomenten plannen we in waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Inhoudelijke kennis

Al ruim 50 jaar werken wij voor de industrie als advies- en ingenieursbureau. Door onze integrale dienstverlening hebben wij inhoudelijke kennis van de markt, de functies en bedrijven. Hierdoor kunnen we je gedegen advies geven en goed inschatten of een bedrijf of functie bij je aansluit.

Langdurige samenwerking

Onze manier van werken kenmerkt zich door langdurige samenwerking, zowel met klanten, kandidaten als medewerkers. In langlopende relaties kunnen wij namelijk de beste en meest duurzame oplossingen bieden en tegelijk snel handelen. Inmiddels hebben wij hierdoor een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Wij hechten hierbij veel waarde aan onze kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht, creatief, oprecht en samenwerkingsgericht.

Meer over AKOS op onze corporate website www.akos.nl.