Skip navigation MENU

Stage of afstuderen

Op zoek naar een stageplek, afstudeeropdracht, bijbaan of minor binnen de industrie? AKOS helpt jou als technische student graag op weg. Wij bieden diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen tijdens jouw opleiding. Bijvoorbeeld met het bieden of vinden van een passende stageplek, afstudeeropdracht of bijbaan. Ook kunnen wij in overleg gastcolleges verzorgen, projectopdrachten aandragen of meeloopdagen faciliteren.

Stage

Studeer jij Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen, Automotive Engineering of vergelijkbaar? En ben jij op zoek naar een technische stage waarin je relevante kennis en ervaring op kan doen? Regelmatig hebben we onderstaande mogelijkheden voor stages:

  • Een stage bij ons ingenieursbureau op het hoofdkantoor in Klarenbeek onder begeleiding van een van onze Mechanical Lead Engineers. Je draait hierbij mee op een of meerdere van onze projecten.
  • Een stage bij een van onze relaties uit de industrie. Op basis van jouw voorkeuren en woonplaats gaan wij voor jou op zoek in ons netwerk naar een passende en leerzame stageplek.

Afstuderen

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in de techniek? Bij ons op kantoor of bij onze relaties binnen de industrie zijn er regelmatig opdrachten om af te studeren in jouw vakgebied of specialisme.

  • Afstuderen bij ons ingenieursbureau op het hoofdkantoor in Klarenbeek. Je voert hierbij zelfstandig een engineering project uit onder begeleiding van een van onze Mechanical Lead Engineers. Wij hebben regelmatig een opdracht liggen of stellen deze met jou samen. Als het bevalt van beide kanten kan je na je afstuderen gelijk bij ons aan de slag als Engineer, junior Projectmanager of YDP-er!
  • Een afstudeerstage bij een van onze relaties uit de industrie. Op basis van jouw voorkeuren en woonplaats gaan wij voor jou in ons netwerk op zoek naar een passende en leerzame afstudeerplek.

Technische bijbaan

Wil jij engineering werkervaring opdoen in de vorm van een bijbaan binnen de industrie? AKOS heeft regelmatig mogelijkheden voor hbo- of wo-technici. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgebreid netwerk

Naast mogelijkheden bij ons advies- en ingenieursbureau zelf, hebben wij een groot netwerk van industriële bedrijven in Noord-, Midden- en Oost-Nederland waar, naast Werktuigbouwkunde, ook mogelijkheden zijn voor studenten in andere technische disciplines, zoals Industrieel Ontwerpen, Mechatronica, Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde. Via AKOS heb je dus in een klap toegang tot een grote groep aansprekende industriële bedrijven, waarbij AKOS je ook kan adviseren welke bedrijven het best passen bij jouw wensen en ambities.