Skip navigation MENU

Ontwikkelingsprogramma's

Geef je carrière een boost met een van de ontwikkelingsprogramma’s van AKOS. Onze ontwikkelingsprogramma’s zijn speciaal samengesteld voor starters en professionals met een technische achtergrond die zich versneld willen ontwikkelen binnen de techniek. 

Young Development Program

Ben jij een starter met technische achtergrond? En wil jij jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen binnen de industrie? Start dan jouw carrière met het Young Development Program bij AKOS!
Het Young Development Program (YDP) is een eenjarig traineeship binnen de industrie volledig gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken als junior Engineer of Projectmanager bij verschillende bedrijven via AKOS óf bij een bedrijf naar keuze.

Professional Development Program

Geef je carrière een boost! Ben jij Engineer of junior Projectmanager met minimaal twee jaar relevante ervaring en heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de industrie? Kies dan voor het Professional Development Program (PDP), het tweejarig ontwikkelingsprogramma van AKOS. Je ontvangt een goed salaris, krijgt persoonlijke begeleiding en er wordt veel in jouw ontwikkeling geïnvesteerd.